Suunnittelua ihmisille ihmiset edellä

Yritys

UXcel tarjoaa käytettävyys-, käyttäjäkokemus- ja palvelumuotoilupalveluita niin pienille kuin suurillekin yrityksille ja yhteisöille.

Tavoitteemme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset. Emme ainoastaan työskentele asiakkaillemme, työskentelemme asiakkaidemme kanssa. Yritys on pieni, mutta emme pelkää haasteita. Laaja kumppaniverkostomme varmistaa, että mittavatkin hankkeet valmistuvat kustannustehokkaasti, nopeasti ja laadukkaasti.

Mitä me teemme

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme luomaan käytettävyydeltään ja käyttäjäkokemukseltaan lyömättömiä tuotteita ja palveluita. Tuotteita ja palveluita, joita halutaan käyttää. Emme suunnittele vain sitä, miltä tuote tai palvelu näyttää ja tuntuu. Me suunnittelemme, miten se toimii. Yksinkertaisesti sanottuna: tavoitteemme on tehdä ihmisten elämästä ja työstä helpompaa.

 
 

kaikki lähtee ihmisistä

Tuotteet ja palvelut suunnitellaan käyttäjille – ihmisille. Niiden on vastattava käyttäjien tarpeisiin ja autettava heitä pääsemään tavoitteisiinsa. Käyttäjäystävällisen tuotteen tai palvelun toteuttaminen on mahdotonta ottamatta käyttäjiä mukaan kehitystyöhön. Me suunnittelemme ihmisille. Me etsimme vastaukset ja varmistamme aina, että ymmärrämme käyttäjiä ja asiakkaitamme.

Palvelut

ux-suunnittelu

UXcelilla on UX-suunnittelusta useiden vuosien kokemus. Olemme tehneet käyttäjäkokemussuunnittelua kymmenille asiakkaille, usein yhdessä UI-suunnittelun kanssa. UX-suunnittelun tavoitteena on luoda mahdollisimman intuitiivinen sekä luontevasti ja vaivattomasti käytettävä palvelu. Tämä varmistetaan rautaisella ammattitaidolla ja kokemuksella sekä tilanteisiin soveltuvilla tutkimus- ja testausmenetelmillä.

ui-suunnittelu

Olemme toteuttaneet käyttöliittymäsuunnitelmia kymmenille asiakkaille pk-yrityksistä suuriin pörssiyhtiöihin. Intuitiivisen, tehokkaan ja tarkoituksenmukaisen käyttöliittymän perustana on aina käyttäjien tarpeiden ja käyttöympäristön ymmärtäminen. UXcel tarjoaa käyttöliittymäsuunnittelun tarvekartoituksesta lopulliseen suunnitelmaan.

käytettävyystestaus

UXcel on tehnyt käytettävyystestausta niin mobiilipeleille ja -sovelluksille kuin tuhansien käyttäjien massiivisille, kriittisille tietojärjestelmillekin – ja kaikelle tältä väliltä. Palvelua voidaan testata missä tahansa vaiheessa tuotekehitystä: esimerkiksi prototyyppivaiheessa tai palvelun jo valmistuttua. Testausta voidaan tehdä myös esimerkiksi tietojärjestelmien hankintavaiheessa osana kilpailutusta. Näin varmistetaan, että hankittava järjestelmä vastaa käyttäjien tarpeisiin mahdollisimman hyvin.

käytettävyysarviointi

Olemme tehneet asiantuntija-arviointeja eri menetelmillä useille kymmenille erilaisille järjestelmille, usein yhdessä käytettävyystestauksen kanssa. Asiantuntija-arviointi on edullinen, nopea ja tehokas tapa löytää tuotteen tai palvelun mahdolliset käytettävyysongelmat. Kuten testauskin, arviointi voidaan tehdä missä tahansa tuotekehityksen vaiheessa.

palvelumuotoilu

Suunnittelemme palvelunne kokonaisuutena siten, että palvelukokemus vastaa käyttäjien tarpeita alusta loppuun saakka – palvelun tarjoajan tavoitteita unohtamatta. Kun palvelua tarkastellaan kokonaisuutena, voidaan varmistaa oikeiden haasteiden tunnistaminen ja käyttäjälähtöisten ratkaisujen löytäminen.

verkkopalvelut

Toteutamme näyttävät ja helposti ylläpidettävät verkkosivut ja -palvelut pääasiassa WordPress-julkaisualustalle nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tarvittaessa huolehdimme myös verkkopalvelun sisällöntuotannosta, infrastruktuurista ja ylläpidosta kumppaniemme kanssa.

Ota yhteyttä

Älä epäröi – soita tai lähetä sähköpostia!

Postiosoite: Lintulammintie 26
37500 LEMPÄÄLÄ
Puhelin: +358 40 7271 610
Jukka Järvelä
Sähköposti: info@uxcel.fi
     
  Y-tunnus: 1793122-3
 

UXcel Consulting
Lintulammintie 26
37500 LEMPÄÄLÄ
+350 40 7271 610
info@uxcel.fi
www.uxcel.fi
1793122-3

© UXCEL CONSULTING 2017